Προσωρινά αποτελέσματα για 123 θέσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι πίνακες για τις θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με προθεσμία υποβολής ενστάσεων.
Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2025, η οποία αφορά την πλήρωση 123 θέσεων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Οι απορριπτέοι υποψήφιοι αναγνωρίζονται μόνο μέσω του αριθμού μητρώου (ΑΜ) τους, ο οποίος είναι ήδη καταγεγραμμένος στην ηλεκτρονική τους αίτηση. Οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες ενσωματώνονται στους τελικούς πίνακες διοριστέων και κατάταξης για τους αντίστοιχους κλάδους ή ειδικότητες, χωρίς να απαιτείται ειδική επισήμανση. Η πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία των αποτελεσμάτων είναι εφικτή μόνο για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην προκήρυξη.
Οι ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν στο ΑΣΕΠ από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026, ώρα 8:00, έως και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2026, ώρα 14:00. Η διαδικασία υποβολής γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), στην ενότητα “Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες” και στη συνέχεια “ΕΝΣΤΑΣΗ”.
Υπενθυμίζεται ότι για την έγκυρη υποβολή της ένστασης, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν προμηθευτεί και να καταβάλουν παράβολο αξίας 20 ευρώ. Το παράβολο αυτό είναι απαραίτητο, αλλιώς η ένσταση δεν θα εξεταστεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το ηλεκτρονικό παράβολο μέσω της εφαρμογής “e-Παράβολο” της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης (www.gsis.gr), επιλέγοντας “Φορέας Δημοσίου” και “Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)”.
