Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Προσεύχομαι κάθε μέρα για τη μικρούλα τους»
Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και φίλη της Αλεξάνδρας Νίκα, μίλησε στην 1η Ημερίδα Άμυνας και Γεωπολιτικής των Capital και Forbes.
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, γνωστή Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, έδωσε το παρών στην 1η Ημερίδα Άμυνας και Γεωπολιτικής που διοργάνωσαν τα Capital και Forbes. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα την ρώτησε για την επικείμενη γέννηση του παιδιού της Αλεξάνδρας Νίκα, καλής της φίλης.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Ο Θεός να τους ευλογεί. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι, καταπληκτικοί άνθρωποι και γονείς», δήλωσε αρχικά η Γκίλφοϊλ, εκφράζοντας τη χαρά της.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι δύο από τους καλύτερούς μου φίλους στον κόσμο. Προσεύχομαι κάθε μέρα για να έρθει η μικρούλα τους με το καλό στον κόσμο, ανυπομονώ να την υποδεχθώ».
Όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάβει τον ρόλο της νονάς, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ απάντησε με χαμόγελο, αφήνοντας το μυστήριο να πλανάται: «Θα δούμε».
