Ενημέρωση με ένα κλικ

Απρόοπτο στην “Super Κατερίνα”: Ο σύντροφος της Καινούργιου έκανε την εμφάνισή του στον αέρα

Η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε βλέποντας τον Παναγιώτη Κουτσουμπή ζωντανά από τη Μύκονο, ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αναπάντεχο στιγμιότυπο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα” την Τσικνοπέμπτη, 12 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τη Μύκονο, ένα γνώριμο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του, προκαλώντας έκπληξη στην παρουσιάστρια. Η κάμερα που μετέδιδε εικόνες από το νησί “έπιασε” τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, να περνά μπροστά από το κάδρο.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν άμεση και αυθόρμητη. “Να ο άντρας μου, καλέ, δεν είναι αυτός; Πέτρο, ο Παναγιώτης πέρασε. Ο άντρας μου, καλέ, φώναξε τον! Έχει πάει για δουλειά στη Μύκονο. Έλα, έλα, πιάστε τον. Δεν το πιστεύω! Ο άντρας μου είναι! Γύρνα πίσω, καλέ!”, ανέφερε χαρακτηριστικά, εμφανώς σοκαρισμένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε με χιούμορ: “Πήγε για δουλειά σήμερα, για ένα μαγαζί. Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη; Αγάπη μου, στον αέρα είμαι και σε είδα που πέρασες. Εγώ είμαι, στον αέρα. Με άντρες βλέπω, εντάξει.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com