Ενημέρωση με ένα κλικ

Φρανκ Ριμπερί: Το όνομά του ξεπροβάλλει στα έγγραφα του σκανδάλου Επστάιν

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως στοιχεία για τη σχέση του Γάλλου ποδοσφαιριστή με την υπόθεση.

Το όνομα του Φρανκ Ριμπερί εμφανίζεται σε ορισμένα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, σχετικά με το σκάνδαλο Επστάιν, βάζοντας τον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή στο επίκεντρο της πολύκροτης υπόθεσης.

Σε συγκεκριμένες σελίδες, όπου αναφέρεται το όνομα του άλλοτε μεσοεπιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, διαβάζουμε την εξής κατάθεση: «Γύρω στον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2002, ο Σιλβέν Κορμιέ προσλήφθηκε ως ασκούμενος δικηγόρος. Το πρόσωπό του μου ήταν οικείο, αλλά δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε χτυπήσει την πρώην σύντροφό του μπροστά μου σε ένα κέντρο διασκέδασης και την είχα συμβουλεύσει να υποβάλει καταγγελία. Τότε ήρθε με τον Φρανκ Ριμπερί και η Δικαστική Αστυνομία της Βερσαλλίας κατέφθασε επειδή ζήτησε να του φέρουν 14χρονα κορίτσια».

Σε άλλο σημείο, η ίδια μάρτυρας αναφέρει: «Ο Ριμπερί προσπάθησε να με χτυπήσει όταν βρισκόμουν στον κήπο μου και είχε τον αριθμό μου και τη διεύθυνσή μου. Αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και τον επέστρεψαν στο αυτοκίνητό του. Ήταν βίαιος και απειλούσε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2010, ο Ριμπερί είχε εμπλακεί σε υπόθεση που αφορούσε 14χρονη ιερόδουλη, μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά και άλλους παίκτες της εθνικής Γαλλίας. Ωστόσο, όλες οι κατηγορίες εναντίον των εμπλεκομένων είχαν απορριφθεί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com