Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοφαρίζει τη σειρά στο Davis Cup
Επική ανατροπή από τον Έλληνα τενίστα απέναντι στο Μεξικό, φέρνοντας την Ελλάδα στο 1-1.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε επιτυχώς το καθήκον του στην πρεμιέρα του αγώνα Davis Cup μεταξύ της Ελλάδας και του Μεξικού, ο οποίος διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ταεκβοντό στο Φάληρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Άλαν Μαγκαντάν με 6-3, 7-6 (1), ισοφαρίζοντας έτσι τη σειρά σε 1-1.
Νωρίτερα, ο Στέφανος Σακελλαρίδης προσέφερε μια συγκλονιστική μάχη, αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Ροντρίγκο Πατσέκο Μέντες με 6-2, 4-6, 6-3.
Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή με το διπλό, όπου οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν τους Μέντες και Μαγκαντάν στις 17:00. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Μέντες, ενώ εάν χρειαστεί, ο Σακελλαρίδης θα αναμετρηθεί με τον Μαγκαντάν. Η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες.
