Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Ετεοκλής Παύλου μιλά για περίεργη σύγχυση: “Με μπέρδεψαν με πρώην της Ελένης”

Αμήχανες στιγμές για τον παρουσιαστή, ο οποίος δέχτηκε ερωτήσεις που αφορούσαν άλλον άντρα.

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε ένα απρόσμενο περιστατικό σύγχυσης που βίωσε εξαιτίας της σχέσης του με την Ελένη Χατζίδου, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή Breakfast@Star. Ο ίδιος εξήγησε ότι κατά καιρούς τον έχουν περάσει για πρώην σύντροφο της Ελένης Χατζίδου, με αποτέλεσμα να του απευθύνονται ερωτήσεις σχετικές με τη ζωή και τις δραστηριότητες του εν λόγω ατόμου, αγνοώντας την παρουσία του.

«Με ρωτούσαν πράγματα που έκανε ο πρώην της Ελένης, σαν να μην υπάρχω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου, τονίζοντας ότι οι ερωτήσεις ήταν σοβαρές, παρά το γεγονός ότι αφορούσαν διαφορετικό άτομο. «Με ρωτούσανε σαν να ασχολούμαι με πράγματα που ασχολιόταν ο πρώην της Ελένης και με ρωτούσαν κανονικά», πρόσθεσε, σχολιάζοντας με χαμόγελο.

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει για ποιον πρώην αναφερόταν, ο Ετεοκλής Παύλου προτίμησε να αποφύγει περαιτέρω λεπτομέρειες, λέγοντας «Όχι άστο, θα γίνει σκάνδαλο, δεν πειράζει». Η Ελένη Χατζίδου, πάντως, κράτησε χαμηλούς τόνους, χωρίς να εμπλακεί ενεργά στη συζήτηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com