Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκαλύψεις για το Your Face Sounds Familiar και τη νέα σεζόν
Η γνωστή σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις φήμες για την Ελένη Τσολάκη και τη φιλοσοφία του μουσικού show.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, έκανε σημαντικές τοποθετήσεις, μεταξύ άλλων, και για το Your Face Sounds Familiar, ξεκαθαρίζοντας τη δική της οπτική για το format και τα πρόσφατα σχόλια που το περιέβαλαν.
Αρχικά, όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να την δούμε στο YFSF, απάντησε με χιούμορ: «Καλέ εγώ του το ‘πα ότι θα πάω! Όχι, του τόπου θα πάω χωρίς να μου πεις. Και δεν νομίζω ότι θα το ξέρει κανένας μέχρι που θα έχουμε πάει εκεί και μπορεί να έχει μπει και από την πίσω πόρτα».
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την Ελένη Τσολάκη, η Κατερίνα Γκαγκάκη ξεκαθάρισε: «Δεν το ξέρω αυτό, ειλικρινά δεν το ξέρω. Η Ελένη αυτή τη στιγμή ανήκει στον ANT1. Άρα είναι λίγο άκομψο να λέμε Ιανουάριο μήνα, ενώ ανήκει στο ρόστερ του ANT1, πού θα πάει η Ελένη».
Σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, υπογράμμισε: «Είναι εμβληματική εκπομπή για τον ANT1. Θα κάνει τις δοκιμές του μέχρι να το πετύχει σωστά. Το “Καλημέρα Ελλάδα” έχει περάσει πάνω και κάτω ακόμη και επί Γιώργου Παπαδάκη, άρα για μένα είναι θετικό ότι παρέμεινε».
Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τις απόψεις του Τριαντάφυλλου για το show, η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν απόλυτα σαφής για τη φιλοσοφία του: «Το Your Face, με τον τρόπο με τον οποίο παίζεται σε όλο τον κόσμο, δεν έχει να κάνει με σάτιρα με κανέναν τρόπο. Πολλές φορές, όταν ήμουν εγώ στο παρελθόν, έβαζα χαμηλή βαθμολογία σε παίκτες που προσπαθούσαν να σατιρίσουν και να γελοιοποιήσουν το πρόσωπο και τη μεταμφίεση. Δεν είναι έτσι. Πας να πλησιάσεις κατά το δυνατόν περισσότερο. Εκεί είναι το ενδιαφέρον».
Η ίδια ξεκαθάρισε επίσης πως στο συγκεκριμένο format δεν χωρά η ειρωνεία ή η υπερβολή: «Όχι να κάνω ότι είμαι ο τάδε και να το γελοιοποιώ. Γελοιοποίηση δεν έχει καθόλου. Κατά συνέπεια δεν συμφωνώ μ’ αυτό».
