Ενημέρωση με ένα κλικ

Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα στο αεροδρόμιο: Αποκαλύψεις για J2US και νέες σχέσεις

Η συνάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου και της Δανάης Μπάρκα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο αεροδρόμιο, οι δηλώσεις για τη Δέσποινα Βανδή και η απάντηση στα σενάρια για τον Φάνη Μπότση.

Στο αεροδρόμιο, ο Γρηγόρης Μπάκας από την εκπομπή “Πρωινό” συνάντησε τις γνωστές παρουσιάστριες Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα, προσπαθώντας να αποσπάσει είδηση. Σχετικά με την απουσία της Δέσποινας Βανδή από τον επόμενο κύκλο του μουσικού σόου J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Φυσικά θα μου λείψει η Δέσποινα Βανδή, αφού ήταν διπλανούλα μου».
Αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίασης νέας εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Δεν το ξέρω αυτό γιατί τώρα είμαι σε εντελώς άλλο mood. Το πρωινό ξύπνημα δεν μου λείπει γιατί ξυπνάω πρωί… η καημένη, οπότε δεν μου λείπει… Μου λείπουν οι άνθρωποι, αλλά και πάλι μια χαρά, τους έχω, μιλάμε, βρισκόμαστε όλοι συνέχεια».
Στη συνέχεια, ο διάλογος εστιάστηκε στη φημολογούμενη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον ηθοποιό Φάνη Μπότση, με την παρουσιάστρια να δηλώνει: «Είμαι πολύ καλά. Στα δύσκολα, στα ωραία, η πίστη σώζει ζωές. Οπότε κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε». Όταν ρωτήθηκε για την παρουσία της στην Καλαμάτα, ανέφερε: «Σε είδαμε στην Καλαμάτα, σε είδαμε εκεί… Είναι από τις ωραίες στιγμές, όχι σπάνιες στιγμές, από τις ωραίες στιγμές που νιώθεις καλά, που είσαι καλά, που ‘χεις τον άνθρωπό σου, που σκέφτεσαι δημιουργικά…».
Επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη σχέση, η ερώτηση «Ε βέβαια… βέβαια είναι καλά» απάντησε, ενώ στην ερώτηση “Ο Φάνης πώς σε έριξε;” απάντησε χιουμοριστικά “Με τρικλοποδιά!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com