Ενημέρωση με ένα κλικ

Ληστεία στα Μεσόγεια: Κουκουλοφόροι με χειροπέδες άρπαξαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά

Εφιάλτης για ένα ζευγάρι στα Μεσόγεια, όπου τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν μεγάλη λεία.

Δραματικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στα Μεσόγεια την προηγούμενη Τετάρτη, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους. Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ακινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες, τους έδεσαν με χειροπέδες και στη συνέχεια άρπαξαν λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και πολύτιμα χρυσαφικά.
Οι ληστές εισήλθαν στην μονοκατοικία από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και ήρθαν αντιμέτωποι με το ζευγάρι. Με απειλές, χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο και ένα κατσαβίδι, τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με χειροπέδες. Έπειτα, προχώρησαν σε εξονυχιστική έρευνα στα δωμάτια, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.
Εντόπισαν 65.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 32.000 ευρώ. Τα πήραν, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα έλυσαν τους ιδιοκτήτες. Οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι για περίπου δύο ώρες.
Λίγο μετά την αποχώρηση των ληστών, ο 62χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο, όμως οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Η αστυνομία, και συγκεκριμένα το ελληνικό FBI, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com