Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κυβερνητικές πηγές κατηγορούν για «λαθροχειρία» και ζητούν απολογία

Σκληρή απάντηση από το Μαξίμου στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αιχμές για την «παραχάραξη» και την «ψευδή» αναφορά σε επαίνους.

Κυβερνητικές πηγές άσκησαν δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ λαθροχειρίας» και «παραχάραξη», σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του κόμματος. Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, φέρεται να υπήρξε αναφορά σε δήθεν επαίνους του κυβερνητικού εκπροσώπου προς την κυρία Αλεξοπούλου.

Αντιδρώντας, οι κυβερνητικές πηγές κάλεσαν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είτε να εντοπίσει το ακριβές σημείο της εν λόγω δήλωσης, είτε να προχωρήσει σε δημόσια απολογία για ένα ακόμα «άτοπημά τους». Η ανακοίνωση τονίζει ότι «έχει και η παραχάραξη τα όριά της, ακόμα και για το ΠΑΣΟΚ», υπογραμμίζοντας την αγανάκτηση για τη στάση του κόμματος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com