Ο Τζον ΜακΕνρό φέρεται να έβρισε έντονα θαυμαστή στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης
Δυσάρεστη έκπληξη για φιλοξενούμενους και αθλητές μετά το Australian Open, με τον παλαίμαχο τενίστα να χάνει την ψυχραιμία του.
Το Australian Open, το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να γράφει ιστορία ως ο νεότερος τενίστας που κατακτά όλα τα τουρνουά Grand Slam. Καθώς η Μελβούρνη αποχαιρετά σιγά σιγά τα αστέρια του τένις που ετοιμάζονται για τα επόμενα τουρνουά, η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο αποδείχθηκε τεταμένη.
Ανάμεσα στους παλαίμαχους αθλητές που αναχώρησαν ήταν και ο Τζον ΜακΕνρό, ο οποίος εργάζεται πλέον ως τηλεσχολιαστής. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ΜακΕνρό φέρεται να μην είχε καλή διάθεση κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, προκαλώντας έκπληξη σε όσους βρίσκονταν εκεί.
Πολλοί φίλοι του τένις, γνωρίζοντας ότι είναι ημέρα αναχώρησης των VIP, είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο. Ένας από αυτούς επιχείρησε επίμονα να βγάλει μια selfie με τον Τζον ΜακΕνρό. Ο Αμερικανός, ωστόσο, εξέφρασε από την αρχή την απροθυμία του να φωτογραφηθεί, ενώ απέρριψε και την προσφορά βοήθειας για τη μεταφορά των αποσκευών του.
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο θαυμαστής τον ακολούθησε εντός της αίθουσας αναμονής. Ο εκνευρισμός του ΜακΕνρό έγινε ακόμη μεγαλύτερος, με αποτέλεσμα να φωνάξει προς τον νεαρό: «Σταμάτα τώρα». Όταν ο θαυμαστής απάντησε «Δεν πειράζει Τζον, εγώ σ’ αγαπάω», ο ΜακΕνρό, με ύφος αδιαμφισβήτητο, φέρεται να απάντησε με βρισιά.
