Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της με χαμόγελο

Η παρουσιάστρια, με ροζ εμφάνιση, μοιράστηκε συγκινητικές στιγμές για την αυξανόμενη κινητικότητα του μωρού της

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια, η οποία περιμένει κοριτσάκι, εμφανίστηκε την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ντυμένη στα ροζ, καλωσορίζοντας το κοινό με ένα πλατύ χαμόγελο.

Το ροζ σύνολο που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου ανέδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ίδια, με αυθορμητισμό, σχολίασε με τους συνεργάτες της πόσο κινητικό είναι το μωρό της.

“Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. 29 του Γενάρη, έβαλα τα ροζάκια μου λίγο σήμερα. Α! Κοιτάξτε πώς μεγάλωσε. Η μπέμπα. Μεγάλωσε πολύ. Τώρα είναι η φάση, με καταλαβαίνουν και οι φίλες που καμιά φορά, ας πούμε χθες τελείωσα την εκπομπή και πετάγεται! Τη βλέπεις; Όχι, φαίνεται βρε παιδί μου. Φαίνεται το εξογκωματάκι, ναι, ναι, που πάει και κάθεται στο σημείο. Εσείς με καταλαβαίνετε”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com