Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Άννα Μενενάκου μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Η ηθοποιός αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της γνωριμίας της με τον σύντροφό της και όσα αγαπά σε εκείνον.

Η ηθοποιός Άννα Μενενάκου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε αναλυτικά στη σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια, τονίζοντας την εξέλιξή της. «Κάθε φορά που συνεργαζόμαστε είναι και καλύτερη. Μαθαίνουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την πρώτη τους γνωριμία, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν «έξω από τον επαγγελματικό χώρο» και περιέγραψε τη στιγμή ως «κεραυνοβόλο έρωτα», τουλάχιστον από τη δική της πλευρά. «Από την πρώτη μέρα απλά ήμασταν ζευγάρι», πρόσθεσε.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η Άννα Μενενάκου είχε εκφράσει τα αισθήματά της για τον Σωτήρη Τσαφούλια, αναφέροντας: «Με κέρδισε η καθαρότητά του. Ο τρόπος που σκέφτεται, που στέκεται απέναντι στους ανθρώπους και στη ζωή, χωρίς εκπτώσεις. Αγαπώ την ευθύτητά του, το χιούμορ του, την ευαισθησία που έχει πίσω από τη δύναμή του και το ότι δεν φοβάται να πάρει θέση. Στον Σωτήρη αγαπώ πολύ το μυαλό του και την καρδιά του μαζί. Την ανάγκη του να είναι δίκαιος, να καταλαβαίνει, να πηγαίνει στην ουσία των πραγμάτων. Και το ότι, παρ’ όλη τη διαδρομή του, παραμένει βαθιά ανθρώπινος. Αυτό για μένα είναι το πιο σπάνιο και το πιο πολύτιμο. Επίσης, αυτό που λατρεύω να αγαπώ σε εκείνον είναι ότι μου επέτρεψε να τον αγαπώ και να του δείχνω την αγάπη μου με τον δικό μου τρόπο, χωρίς φίλτρα… με όση ανάγκη έχω να τον αγαπώ».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com