Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με τον Στράτο Τζώρτζογλου
Η παρουσιάστρια του Alpha απαντά στις δηλώσεις του ηθοποιού για τη διαχείριση της είδησης του χωρισμού του.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, θέλησε να δώσει τέλος στις παρεξηγήσεις που προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την ευαίσθητη είδηση του χωρισμού του από τη Σοφία Μαριόλα. Μετά την αρχική διάψευση του ηθοποιού, η οποία στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε με ερωτηματικό, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη διαχείριση της είδησης.
«Επειδή ακούστηκε το όνομά μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τονίζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμησή της προς τον Στράτο Τζώρτζογλου, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια. «Έχω στεναχωρηθεί, γιατί ο ίδιος με τον τρόπο που το διαχειρίστηκε… ενώ εμείς κάναμε τη δουλειά μας όπως έχουμε διδαχθεί, δηλαδή διαβάσαμε μία είδηση και πήραμε τον άμεσα ενδιαφερόμενο να την διασταυρώσουμε».
Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι η Όλγα Λαφαζάνη επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος της διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει η είδηση και ότι είναι καλά με τη Σοφία. «Έτσι, βγήκα εγώ την άλλη μέρα και το διέψευσα», ανέφερε η Τσιμτσιλή, υπογραμμίζοντας ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε δηλώσεις και δεν έχει λόγο να τσακωθεί με τον Στράτο Τζώρτζογλου.
«Κατανοώ ότι ο ίδιος ίσως δεν είχε αποφασίσει τι θέλει να επικοινωνήσει και σε ποιον», συνέχισε, αναφερόμενη στα σχόλια του ηθοποιού. «Το να λέει ο Στράτος ότι “φάνηκε να λέει βλακείες η Τσιμτσιλή”… αν φάνηκα να λέω βλακείες, είναι οι βλακείες που ο ίδιος είπε στην Όλγα. Λυπάμαι που απαντώ έτσι», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
