Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΟΚ: Αναταραχή στην προετοιμασία για τη Ρεάλ Μπέτις με απρόοπτα

Απρόοπτα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μπέτις, καθώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παραμένει αμφίβολος, ενώ ο Λούκα Ιβανούσετς τίθεται εκτός.

Δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία έχει ήδη σημειώσει sold out από το μεσημέρι της Τρίτης (20/1), η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται εν μέσω απρόοπτων.

Τα προβλήματα για τον προπονητή Ράζβαν Λουτσέσκου παραμένουν, με το σημαντικότερο να αφορά τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης, παραμένοντας εκτός λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Επιπλέον, ο Λούκα Ιβανούσετς υποβλήθηκε σε θεραπεία και κρίθηκε ανέφικτο να προλάβει τον αγώνα με τους Ισπανούς, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 22/1 στις 19:45.

Στα θετικά νέα για την ομάδα, κανονικά προπονήθηκαν οι Σουαλιό Μεϊτέ, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Γίρι Παβλένκα, ανεβάζοντας την ψυχολογία και ενισχύοντας τις επιλογές του τεχνικού επιτελείου.

Η προετοιμασία την Τετάρτη (21/1) θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά. Νωρίτερα, στις 12:00, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, στην οποία θα παρευρεθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου μαζί με τον τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή. Αντίστοιχα, η Ρεάλ Μπέτις θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα, ενώ η συνέντευξη Τύπου της ισπανικής ομάδας θα λάβει χώρα στις 18:15.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com