Ο Κώστας Δόξας μιλάει για το YFSF και τις καταγγελίες
Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πώς οι καταγγελίες τον επηρέασαν επαγγελματικά, ενώ αναφέρεται και στις αλλαγές στην παρουσίαση του show.
Ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» και στον Πάνο Παπαδόπουλο, μίλησε ανοιχτά για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και το τηλεοπτικό show YFSF (Your Face Sounds Familiar). Σχετικά με πιθανή συμμετοχή του στο YFSF, ο Κώστας Δόξας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι και δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση, προσθέτοντας ότι για τον ίδιο το YFSF είναι συνώνυμο με τη Μαρία Μπεκατώρου. Ωστόσο, εξέφρασε την προτίμησή του στη Μπέττυ Μαγγίρα ως παρουσιάστρια, χαρακτηρίζοντας και τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Θάνο Κιούση ως “ωραία ονόματα”.
Ο Κώστας Δόξας αναφέρθηκε επίσης στον λόγο που αποχώρησε από το YFSF μετά από καταγγελίες που έγιναν από την πρώην σύζυγό του, κάνοντας σύγκριση με την περίπτωση του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος παρέμεινε στο Voice παρά τις αντίστοιχες καταγγελίες. “Ήταν διαφορετική η ένταση του περιβάλλοντος και του τι επικρατούσε στη δική μου περίπτωση σε σχέση με του Μαζωνάκη και αυτό με καταδίκασε. Καλό είναι να κρίνουμε πράγματα που τα γνωρίζουμε. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τους λίγους καλούς ανθρώπους που έχουμε στη δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο καλλιτέχνης περιέγραψε την εμπειρία του ως πολύ δύσκολη, δηλώνοντας: “Όταν ήμουν στο YFSF, η ατμόσφαιρα ήταν έντονη και με πήρε η μπάλα. Είναι στενάχωρο όταν κάτι σε καταδικάζει και δεν σου δίνει το δικαίωμα να εργαστείς, έμεινα στον πάγο για έξι μήνες. Δεν περιμένω όταν θα βγει η απόφαση να έρθει κάποιος να μου πει συγγνώμη.”
