Δανάη Παππά: Ευγνωμοσύνη, ενέργεια και η προσωπική ζωή
Η πρωταγωνίστρια του "Άγιος Έρωτας" μίλησε για την πορεία της, τις προκλήσεις και την επιφυλακτικότητά της σε προσωπικά θέματα.
Η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγιος Έρωτας”, βρέθηκε καλεσμένη στο “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου μίλησε ανοιχτά για την επαγγελματική της πορεία και τις προσωπικές της επιλογές. Η νεαρή ηθοποιός εξέφρασε την βαθιά της ευγνωμοσύνη για όσα έχει καταφέρει, τονίζοντας την απίστευτη αλλαγή που μπορεί να συμβεί μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία. “Ξεκίνησα έχοντας τελείως άγνοια κινδύνου,” δήλωσε, “χωρίς την παραμικρή ιδέα για το τι ξεκινούσα, αλλά το ερωτεύτηκα. Το πάλεψα, δούλεψα και είμαι εδώ.”
Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε επίσης σε ανθρώπους που “ρουφάνε την ενέργεια”, πιστεύοντας ότι κάποιες φορές αυτό μπορεί να είναι εσκεμμένο. “Όταν γυρνάς σπίτι και αναρωτιέσαι πώς είσαι τόσο κουρασμένη, είναι αυτή η ενέργεια που φεύγει από μέσα σου. Αυτό θεωρώ ότι μπορεί να είναι εσκεμμένο πολλές φορές,” εξήγησε.
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός δήλωσε επιφυλακτική. “Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να πάω παρακάτω,” παραδέχτηκε, “νομίζω ότι τα πράγματα είναι περίεργα. Δεν θέλω κάτι αυτή τη στιγμή ή δεν το σκέφτομαι. Αν έρθει, θα είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική, όπως είμαι με πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου πια.”
Παρά την επιφυλακτικότητά της, η Δανάη Παππά τονίζει την προσπάθειά της να παραμένει ο εαυτός της. “Προσπαθώ πάρα πολύ έντονα να είμαι ο εαυτός μου,” ανέφερε, “οπότε, ό,τι θέλω θα το πω, πάντα με ευγένεια και με καλό τρόπο, όχι απότομα. Νιώθω ότι πολύ καιρό δεν ήμουν. Ακόμα και σε ένα αγχωτικό πλατό, με τα φώτα και κάποιον απέναντί σου, θέλω να μην έχω αυτή την παγωμάρα, αλλά να είμαι ο εαυτός μου, για να νιώθω και εγώ καλύτερα.”
