Ενημέρωση με ένα κλικ

Η αναβολή της βάφτισης και το όνομα της κόρης του Ανδρέα Γεωργίου

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε στην εκπομπή "Sunday Live" τους λόγους για την αναβολή της τελετής και το όνομα που θα δοθεί στη μικρή.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου, καλεσμένος στην εκπομπή “Sunday Live” με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στην Κύπρο, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη βάφτιση της κόρης του. Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στον λόγο που η βάφτιση της κόρης του έχει αναβληθεί, ενώ αποκάλυψε ότι το όνομα που θα της δώσουν μαζί με τη σύζυγό του, Σιμώνη, είναι “Μιράντα”.

“Ακόμα δεν ξέρουμε (πότε θα γίνει η βάφτιση). Είναι κάτι που προσπαθούμε να οργανώσουμε κοντά στο καλοκαίρι. Μας τα χάλασε ο Κούλλης. Ακυρώθηκαν τα σχέδια, γιατί ξαφνικά ο Κούλλης μού ανακοίνωσε ότι κάπου θα είναι εκτός, οπότε ψάχνουμε άλλη ημερομηνία”, δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου, εξηγώντας τους λόγους της αναβολής.

Σε ερώτηση σχετικά με τους νονούς, ο Ανδρέας Γεωργίου διευκρίνισε: “Δεν είναι νονός (ο Κούλλης). Το πρώτο παιδί είπαμε ότι θα είναι ο νονός από την πλευρά της Σιμώνης. Για το δεύτερο έχω επιλέξει εγώ τους νονούς. Θέλουμε μεγάλη οικογένεια”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου 2024 σε μία ρομαντική τελετή στην Αγία Νάπα της Κύπρου, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com