Ενημέρωση με ένα κλικ

Η «Ελληνική» Αλ Καλίτζ θριαμβεύει στη Σαουδική Αραβία με δύο γκολ από Μασούρα και Φορτούνη

Εξαιρετική εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών στην επιβλητική νίκη της ομάδας τους με 4-1 επί της Αλ Ακντούντ

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ με την Αλ Ακντούντ, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, εξελίχθηκε σε πάρτι για την ελληνική «παροικία». Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με το εμφατικό 4-1, με τους Γιώργο Μασούρα και Κώστα Φορτούνη να αναδεικνύονται σε απόλυτους πρωταγωνιστές, «σφραγίζοντας» με τα γκολ τους τη σπουδαία νίκη.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Αλ Καλίτζ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με τους Έλληνες διεθνείς να δίνουν το δικό τους στίγμα. Στο 50ο λεπτό, ο Γιώργος Μασούρας με ένα δυναμικό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, δίνοντας ουσιαστικά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 77ο λεπτό, ο Κώστας Φορτούνης, αξιοποιώντας μια ασίστ του Ρεμπότσο, με ψύχραιμο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αυτό το γκολ αποτέλεσε το 7ο για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 80′, ο Μασούρας βρήκε ξανά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Ο Έλληνας άσος έφτασε τα 8 γκολ σε 17 συμμετοχές, έχοντας συνεισφέρει παράλληλα και με 3 ασίστ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του φόρμα.

Επιπλέον, στη βασική ενδεκάδα αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος πρόσφερε σταθερότητα και ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Με αυτό το τρίποντο, η Αλ Καλίτζ ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com