Ενημέρωση με ένα κλικ

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου

Συνεργάτες της παρουσιάστριας σχολιάζουν τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοσιογράφου και τη στάση του απέναντι στην Ελένη Τσολάκη.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου, που αφορούν στην απομάκρυνση της Ελένης Τσολάκη, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου. Το πάνελ της εκπομπής, εστιάζοντας στη στάση του δημοσιογράφου, εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Πανόπουλος επιδιώκει σκόπιμα τη δημιουργία τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων και ίντριγκας, προκειμένου να προσελκύσει δημοσιότητα, καθώς η ίδια η δημοσιογραφική του εργασία δεν προβάλλεται επαρκώς.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σχολιάζοντας την τακτική του κ. Πανόπουλου, τόνισε: «Ο Πανόπουλος αυτό τον διάλογο που κάνουμε τώρα τον ανοίγει το Σάββατο, μία μέρα πριν πάει καλεσμένος στη Σίσση Χρηστίδου, και είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, μια χαρά έφτιαξε την ατζέντα για να το σχολιάζουμε εμείς σήμερα».

Η Κατερίνα Καινούργιου, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Ένα δίκιο το ‘χει έτσι όπως τοποθετήθηκε τώρα εδώ. Ουσιαστικά, τώρα το εξήγησε λίγο καλύτερα. Σου είπε ότι δεν ήταν μόνο για την Ελένη Τσολάκη, αλλά ότι γενικότερα από την πρώτη εβδομάδα που ξεκινήσαμε πέρυσι, κάθε εβδομάδα υπήρχαν τίτλοι ότι κόβεται η εκπομπή. Και με αυτό εμείς στεναχωριόμασταν και δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επανήλθε, εξηγώντας τη δική του οπτική: «Προσπαθεί, δύο χρόνια, να γίνει θέμα. Πέρυσι που έκανε μαζί εκπομπή με τον Θανάση Πάτρα, ποτέ δεν έπαιξε καμία εκπομπή τον Θανάση Πάτρα. Έπαιξαν τον Δημήτρη Πανόπουλο όταν άνοιξε ευθέως διάλογο με την προηγούμενη οικοδέσποινα του, Ναταλία Γερμανού. Φέτος, που κάνει εκπομπή με τη Μάρτζυ Λαζάρου, κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τη Λαζάρου, αλλά με τον Πανόπουλο». Πρόσθεσε δε: «Εγώ αυτό που επισημαίνω, λοιπόν, είναι ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος αντί να γίνεται θέματα στις εκπομπές και στα sites με το υλικό που βγάζει από τις εκπομπές του, γίνεται θέμα όταν εκείνος ανοίγει θέμα για κάτι έξω από την εκπομπή του».

Η Κατερίνα Καινούργιου, κλείνοντας τη συζήτηση, εξέφρασε την άποψή της: «Επειδή είμαι λίγο πιο έμπειρη, τουλάχιστον στην παρουσίαση, νομίζω ότι έχει χειριστεί κάποια πράγματα λίγο λάθος. Ενώ είναι ένα παιδί που τον έχουμε φιλοξενήσει κι εδώ, πολύ αξιόλογο, ευγενέστατος, τηλεοπτικά δεν έχει δείξει αυτό το προφίλ. Έχει χειριστεί κάποια πράγματα λάθος. Ποτέ δεν είναι αργά. Δηλαδή, μπλέκεται συνέχεια σε αντιδικίες, κόντρες και τα λοιπά. Ίσως θα πρέπει λίγο να το γυρίσει και να χειριστεί κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com