Με νίκες ξεκίνησαν τη νέα χρονιά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα
Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβηκαν στην κορυφή, ενώ οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της Stoiximan Super League.
Η Stoiximan Super League έκανε επανεκκίνηση για το 2026 με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ξεκινούν με το δεξί, πανηγυρίζοντας σημαντικές νίκες. Ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος και τον αγώνα παραπάνω που έχει έναντι της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Άρη την Κυριακή. Η συγκεκριμένη νίκη σηματοδότησε την επιστροφή του Ολυμπιακού στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.
Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας με 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στην αναμέτρηση της Νίκαιας, η Κηφισιά και η ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα παιχνίδι που προσέφερε πλούσιο θέαμα.
Η Κηφισιά, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, υποδέχθηκε την ΑΕΛ Novibet, η οποία είχε επιτακτική ανάγκη για βαθμούς. Παρότι η ομάδα της Θεσσαλίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, η Κηφισιά κατάφερε να ισορροπήσει. Πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Κηφισιά είχε την ατυχία να χτυπήσει δύο φορές το δοκάρι, με τους Ούγκο Σόουζα (39′) και Πόμπο (45+4′) να σημαδεύουν το οριζόντιο πλαίσιο.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα. Στο 55ο λεπτό, ο Τούπτα πάσαρε στον Σαγκάλ, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ραμίρεζ για το 0-1. Η ΑΕΛ, παρά την αποβολή του Μασόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65ο λεπτό, συνέχισε να παλεύει. Ωστόσο, η Κηφισιά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89ο λεπτό. Μετά από δοκάρι του Μούσιολικ (τρίτο για την Κηφισιά), ο Πόκορνι, έπειτα από ασίστ του Πατήρα, σκόραρε με γυριστό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Στο Αγρίνιο, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Χρήστος Ζαφείρης, στο ντεμπούτο του στη Stoiximan Super League, είχε ένα δοκάρι. Το 0-2 διαμόρφωσε ο Γιακουμάκης στο 45+1, έπειτα από πάσα του Ζίβκοβιτς και με γυριστό σουτ.
