Ενημέρωση με ένα κλικ

Το συγκινητικό αντίο της Νάντιας Μουρούζη στον Χρήστο Πολίτη

Η ηθοποιός μίλησε με θερμά λόγια για τον αείμνηστο συνάδελφο και συνεργάτη της στη σειρά "Λάμψη".

Η γνωστή ηθοποιός Νάντια Μουρούζη απηύθυνε το δικό της δημόσιο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Χρήστο Πολίτη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός αναφέρθηκε με σεβασμό και συγκίνηση στον αείμνηστο συνάδελφο και συνεργάτη της στη δημοφιλή σειρά “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου.

«Λυπάμαι πολύ, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, σεμνός, σπουδαίος καλλιτέχνης και πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Ο Πολίτης ήθελε να είναι αποτραβηγμένος από τον χώρο γενικά, αυτή την αίσθηση είχα. Καλό ταξίδι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του, ήταν πραγματικά καλός άνθρωπος», δήλωσε η Νάντια Μουρούζη, τονίζοντας την απουσία ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Την ίδια θλίψη εξέφρασε και η Λουκία Παπαδάκη, δηλώνοντας: «Μου ’ρθε ταμπλάς, γιατί δεν το ήξερα. Ο Χρήστος ήταν ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου πλάσμα. Ξέρετε, κάποιοι άνθρωποι, είναι δεμένοι… Ένας σπουδαίος φίλος και ασχέτως αν βλεπόμασταν συχνά ή όχι, είναι οικογένεια… Τι να πω άλλο».

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, πρόσθεσε: «Τώρα είναι ιδιαίτερα στενάχωρο… Λυπάμαι πάρα πολύ, ο Χρήστος ήταν ένας πολύ καλός συνεργάτης και ηθοποιός και γενικά είχε δώσει πολλά πράγματα και στο θέατρο και από την καριέρα του δηλαδή. Έδινε τον εαυτό του σ’ αυτό που έκανε». Οι δηλώσεις αυτές αναδεικνύουν τη βαθιά θλίψη και τον σεβασμό που έτρεφαν προς τον Χρήστο Πολίτη οι συνάδελφοί του, καθώς και την εκτίμηση για το ταλέντο και την προσωπικότητά του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com