Ενημέρωση με ένα κλικ

Nέα νίκη για τους Σίξερς, σπουδαία εμφάνιση από Λέοναρντ, επικράτηση των Ρόκετς

Οι Σίξερς πήραν τη νίκη επί του Ντάλας, ο Λέοναρντ έλαμψε με 45 πόντους, ενώ οι Ρόκετς επικράτησαν των Νετς.

Στο Ντάλας, οι Σίξερς πανηγύρισαν την επικράτηση επί των γηπεδούχων με τελικό σκορ 123-108, ανεβαίνοντας στο 18-14 στην τρέχουσα σεζόν. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μάξεϊ, ο οποίος κατέγραψε 34 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Εμπίντ συνέβαλε με 22 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Κρίστι σημείωσε 18 πόντους και ο Ντέιβις ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Παράλληλα, οι Κλίπερς πήραν την νίκη με 118-101 επί των Τζαζ, χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση του Κάουαϊ Λέοναρντ. Ο “Klaw” οδήγησε την ομάδα του με 45 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Χάρντεν τον ακολούθησε με 20 πόντους και 7 ασίστ. Για τους Τζαζ, ο Κάιλ Άντερσον πέτυχε 22 πόντους και ο Σάνσεμπο 20.

Τέλος, οι Ρόκετς δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους Νετς, επικρατώντας με 120-96. Με αυτή τη νίκη, οι Ρόκετς φτάνουν στο 21-10, ενώ οι Νετς υποχωρούν στο 10-21. Ο Τόμπσον ξεχώρισε για τους νικητές με 23 πόντους, ο Ντουράντ πρόσθεσε 22, και ο Σενγκούν είχε 20 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Από την πλευρά του Μπρούκλιν, ο Τόμας ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε, πετυχαίνοντας 21 πόντους με 8/13 σουτ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com