Ενημέρωση με ένα κλικ

Λεβαδειακός: Η έκπληξη της Super League στοχεύει ψηλά

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλά για τον ρεαλιστικό στόχο της ομάδας, τους διεκδικητές του τίτλου και τους προπονητές που θαυμάζει.

Ο Λεβαδειακός αναδεικνύεται στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής Stoiximan Super League 1. Μετά από 15 αγώνες, η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπορεί να διατηρήσει αυτή τη θέση, εξασφαλίζοντας την έξοδο στα play-offs και αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο bwin ΣΠΟΡ FM 94,6, αναλύοντας τον ρεαλιστικό στόχο του Λεβαδειακού, την πορεία των ομάδων στο πρωτάθλημα, το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του, καθώς και τους προπονητές που σέβεται και εκτιμά.

Σχετικά με το τι κάνει ξεχωριστό τον Λεβαδειακό, ο Παπαδόπουλος τόνισε τη σταθερότητα και την υποστήριξη του ιδιοκτήτη. “Ο ιδιοκτήτης έχει κρατήσει για πολλά χρόνια το ρόστερ της ομάδας, παρόλο που είχαμε φτάσει να πέσουμε στη Super League 2. Είναι ένας έμπειρος παράγοντας που στηρίζει τους προπονητές, όπως έκανε και με εμένα πέρυσι. Η στήριξη φαίνεται στις δύσκολες στιγμές”, ανέφερε.

Ερωτώμενος για τους στόχους της ομάδας, ο Παπαδόπουλος δήλωσε: “Αυτή τη στιγμή απομένουν 11 παιχνίδια για να μάθουμε την τελική μας κατάταξη. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, καθώς ένα άσχημο αποτέλεσμα μπορεί εύκολα να απογοητεύσει, αλλά δεν θα ακυρώσει ό,τι έχουμε καταφέρει. Ο ρεαλιστικός μας στόχος είναι να βρεθούμε στο γκρουπ των ομάδων 5-8 και να καταλάβουμε την υψηλότερη δυνατή θέση σε αυτό. Αν είμαστε ψηλά στο τέλος της κανονικής διάρκειας, γιατί να μην διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο; Αν και με ανησυχεί λίγο η διακοπή των Χριστουγέννων, έχω εμπιστοσύνη στους σοβαρούς και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μου”.

Όσον αφορά τους διεκδικητές του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Λεβαδειακού ανέφερε: “Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι ομάδες προπονητή, κάτι που φαίνεται από τον τρόπο παιχνιδιού τους. Η ΑΕΚ, αν και όχι έκπληξη όσον αφορά το όνομα, έφτασε πολύ γρήγορα στην κορυφή. Η εξυπνάδα του Νίκολιτς φάνηκε στην αρχική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Θαυμάζω τον Αλμέιδα ως άνθρωπο και προπονητή, παρόλο που η περσινή εικόνα της ομάδας του δεν ήταν τόσο καλή. Ο Νίκολιτς δούλεψε στην άμυνα για να φέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Ο Νίκολιτς επηρεάζει το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται χρόνο για να μάθει την ομάδα και τους παίκτες του, καθώς η αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού, όπως το man-to-man, δεν είναι εύκολη”.

Τέλος, αναφερόμενος στους προπονητές που θαυμάζει στην Ελλάδα και στους παίκτες που θα επέλεγε από τις ομάδες του Big-4, δήλωσε: “Θα ήθελα να γνωρίσω τους Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου. Ποιος δεν θα ήθελε παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Πινέδα, ο Ελ Κααμπί και ο Μπακασέτας; Θα ήθελα επίσης να συνεργαστώ ξανά με τον Λάζαρο Ρότα, γιατί τέτοιοι παίκτες με αυτό το μένταλ είναι αυτοί που λατρεύω”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com