Ο Μάρκο Νίκολιτς μιλάει για την ΑΕΚ: «Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά του Conference League»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για φέτος, τη μεταγραφική περίοδο και τη στήριξη του προέδρου.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο σερβικό Μέσο Sport Klub, όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην Αθήνα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «Ένωση».
Ο Νίκολιτς τόνισε ότι η ΑΕΚ θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο του πρωταθλήματος, ενώ έθεσε ως στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία του να φτάσει η ομάδα τουλάχιστον στα προημιτελικά του Conference League, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική φόρμα του Λούκα Γιόβιτς, προσδοκώντας να αναδειχθεί σε ηγέτη της ομάδας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ρόστερ με νέες μεταγραφές τον Ιανουάριο.
«Στην Αθήνα με υποδέχθηκαν εξαιρετικά, ο κόσμος, το κλαμπ, όλοι», δήλωσε αρχικά ο Νίκολιτς. «Αγωνιστικά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, στους «16» του Conference League και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τώρα ή θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε όσα πετύχαμε ή θα πέσουμε. Είναι μια μεταβατική σεζόν, με νέο προπονητή και νέο διευθυντή, ενώ επτά ποδοσφαιριστές αποχώρησαν. Κάποιοι ακόμη θα έρθουν τον χειμώνα, όπως και άλλα παιδιά. Στο Conference League, θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, θα δούμε μέχρι πού μπορούμε να πάμε. Στο Κύπελλο, ο στόχος είναι ο τελικός, θα πάμε μέχρι τέλους. Στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Οι αντίπαλοι στα πρότζεκτ των ομάδων είναι μπροστά μας, παρότι είναι ακριβότεροι. Τα χρήματα δεν εγγυώνται τίποτα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».
Στη συνέχεια, ο Νίκολιτς ανέφερε: «Ζω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου, με εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα ζωής και την αφοσίωση στην οικογένεια και στον αθλητισμό. Η ΑΕΚ, ένας ιδιαίτερος σύλλογος, ιδρυμένος από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και ολόκληρης της Τουρκίας, με φιλάθλους ασυνήθιστα δεμένους με την ομάδα, με δέχτηκε σαν δικό της άνθρωπο. Φανταστικό, μακάρι να κρατήσει! Ο πρόεδρος Μάριος Ηλιόπουλος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες. Παρά τις πολλές του υποχρεώσεις, δεν παρεμβαίνει στο έργο του αγωνιστικού τμήματος. Είναι πάντα εκεί για την ομάδα, τους παίκτες και τους προπονητές, χαρισματικός και άνθρωπος του λαού, ανεξάρτητα από τα χρήματα».

