Η Αγγελική Λάμπρη αποκαλύπτει τη μαγεία του reunion του “Παρά Πέντε”
Η ηθοποιός περιγράφει τη μοναδική αίσθηση και τη χημεία που κυριαρχεί ανάμεσα στους συντελεστές της αγαπημένης σειράς.
Η Αγγελική Λάμπρη μοιράστηκε πρόσφατα τα βαθιά συναισθήματά της για το reunion της δημοφιλούς σειράς “Παρά Πέντε”. Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε με ενθουσιασμό την εμπειρία των γυρισμάτων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα, θα πάω να κάνω κάτι, έναν ρόλο», αλλά όπως ανέφερε, η προσαρμογή ήταν άμεση. «Πάρα πολύ γρήγορα, έτσι, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ήταν μαγικό για όλους μας».
Η Λάμπρη υπογράμμισε ότι η αίσθηση ενότητας και η μαγεία της δημιουργίας ήταν παρούσες. «Σκεφτόμασταν πως θα είναι αλλά τελικά ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν είναι μόνο στον Γιώργο Καπουτζίδη, το γεγονός πως είναι πολύ ενωτικός, είναι και το ότι όλοι μαζί κάνουμε κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνουμε αλλά είναι μαγικό».
Η ηθοποιός επανέλαβε την αίσθηση ισχυρής χημείας που υπήρχε πάντα μεταξύ των συντελεστών. «Πάντα την είχα αυτή την αίσθηση. Είχαμε όλοι την αίσθηση ότι υπήρχε μια χημεία και κάτι πολύ δυνατό από τότε. Στο μεταξύ μας, ο ένας έμπαινε μέσα στον άλλον, δεν έπεφτε τίποτα κάτω. Ακόμα και πίσω από τις κάμερες. Δηλαδή πολλές φορές αυτό που γινόταν πίσω από τις κάμερες, την άλλη μέρα το έβλεπες στο επεισόδιο», κατέληξε η Αγγελική Λάμπρη στην τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

