Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελαφρά τραυματίας ο Άντονι Τζόσουα σε τροχαίο στη Νιγηρία

Το ατύχημα συνέβη σε αυτοκινητόδρομο μεταξύ Όγκουν και Λάγος, με θύματα δύο ανθρώπους.

Ο Βρετανός πρωταθλητής βαρέων βαρών της πυγμαχίας, Άντονι Τζόσουα, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πολιτείες Όγκουν και Λάγος της Νιγηρίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, ο 36χρονος αθλητής, ο οποίος έχει ρίζες στη νοτιοδυτική Νιγηρία, τραυματίστηκε ελαφρά.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στο BBC ότι η κατάσταση της υγείας του Άντονι Τζόσουα δεν προκαλεί ανησυχία. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν ένα αυτοκίνητο με σοβαρές ζημιές, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο συμβάν. Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο θανόντες συνεπεία του τροχαίου.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com