Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τετέ του Παναθηναϊκού προκαλεί φήμες για επιστροφή στη Βραζιλία

Φωτογραφία του επιθετικού με φανέλα της Γκρέμιο πυροδοτεί συζητήσεις για το μέλλον του.

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ο Τετέ δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν κατά την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2024 από τη Γαλατάσαραϊ. Παρά την επένδυση των “πράσινων”, η απόδοση του 25χρονου επιθετικού δεν έχει δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του δόθηκε.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Μια νέα φωτογραφία, ωστόσο, από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται ο Τετέ, αναζωπύρωσε τις φήμες. Ο ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα της Γκρέμιο, φωτογραφήθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του, Έλτον, ο οποίος ανήκει στην εταιρεία tcgroup. Στη φωτογραφία, ο μάνατζερ κρατούσε μια φανέλα της Γκρέμιο με το όνομα του Τετέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον Τετέ έχει συμβάλει στην έκταση που έχει λάβει το θέμα, καθιστώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία λιγότερο τυχαία. Ο Τετέ προέρχεται από τις ακαδημίες της Γκρέμιο και το 2019 είχε πωληθεί στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός δαπάνησε πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γαλατάσαραϊ. Τη φετινή σεζόν, ο 25χρονος winger έχει καταγράψει 27 συμμετοχές, με 2 γκολ και 7 ασίστ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com