Η συγκινητική αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα ονόματα του μωρού της
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης και απώλειας, εξηγώντας τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τις επιλογές της.
Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα”, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου. Συζητώντας με την ποινικολόγο Γιάννα Παναγοπούλου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα δύο ονόματα που έχει επιλέξει για την κόρη της, εκφράζοντας παράλληλα έντονα συναισθήματα.
Η Κατερίνα Καινούργιου, μαζί με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή, αποφάσισαν ότι το μωρό τους θα φέρει δύο ονόματα. Το πρώτο, Πολυξένη, αποτελεί φόρο τιμής στην πεθερά της παρουσιάστριας. Το δεύτερο, Αλεξάνδρα, είναι αφιερωμένο στη μνήμη της καλής της φίλης, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.
“Μου θύμισες και τη δικιά μου ιστορία που είπες για το δεύτερο όνομα γιατί κι εγώ έχω πει ότι το παιδί μου θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου που είναι Πολυξένη”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, περιγράφοντας την ημέρα που έμαθε πως είναι έγκυος. “Ήμουν στην Πάρο στο σπίτι μας και είχα κάνει το τεστ και ήταν θετικό. Λέω στον άντρα μου ότι θα πάω να δώσω αίμα για την χοριακή.”
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάμνηση από τις τελευταίες στιγμές της αγαπημένης της φίλης. “Τότε ήταν οι τελευταίες μέρες της κολλητής μου της Αλεξάνδρας που έχει φύγει από τη ζωή. Παρόλο που ήταν σε κόμμα, με παίρνει ξαφνικά η αδερφή της και μου είπε ότι ήθελε η Αλεξάνδρα να μου μιλήσει. Ξύπνησε και ήταν καλύτερα. Της είπα ότι ήθελα κάτι να της πω και θα την έπαιρνα σε λίγο που θα έπαιρνα το αποτέλεσμα. Όταν την ξαναπήρα το απόγευμα, είχε ξαναπέσει.”
Εκείνη τη στιγμή, η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε μια βαθιά απόφαση: “Είπα στον εαυτό μου και στη μητέρα της και τις αδερφές της ότι εγώ το παιδί μου θα το πω Αλεξάνδρα. Είπα στην αδερφή της να της το πει στο αυτί και ότι θα το καταλάβει”, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

