Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τεό Μαλεντόν έγραψε ιστορία: 1.000.000 πόντοι στην Euroleague

Ένα ορόσημο ξεπεράστηκε στη Μαδρίτη, με τον Γάλλο γκαρντ να σκοράρει το χρυσό καλάθι.

Στη Μαδρίτη γράφτηκε ένα μοναδικό ιστορικό ορόσημο για την Euroleague, καθώς ο Τεό Μαλεντόν πέτυχε το 1.000.000στό πόντο στην ιστορία της διοργάνωσης, σε έναν αγώνα απέναντι στην Παρί που έληξε με σκορ 95-90.

Η ιστορία της Euroleague ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου του 2000, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον εναρκτήριο αγώνα της τότε νεοσύστατης διοργάνωσης. Ο Ντίνο Ράτζα ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο καλάθι, ενώ στον πάγκο της Ρεάλ βρισκόταν ο Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος βρίσκεται και σήμερα στην τεχνική ηγεσία της “Βασίλισσας”.

Ο διεθνής Γάλλος γκαρντ, Τεό Μαλεντόν, έσπασε αυτό το εντυπωσιακό φράγμα χάρη σε ένα εύστοχο τρίποντο προς το τέλος της πρώτης περιόδου. Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο σημείωσε 21 πόντους, ο Μαλεντόν πόζαρε με μια επετειακή φωτογραφία, τιμώντας το ρεκόρ των 1.000.000 πόντων, ένα επίτευγμα που παραπέμπει και στο αντίστοιχο ρεκόρ του NBA.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com