Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιώργος Καπουτζίδης: Η επανένωση του «Στο Παρά Πέντε» και η συγκινητική εξομολόγηση

Ο δημιουργός μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της θρυλικής πεντάδας, το προσωπικό του αποτύπωμα από τη σειρά και τις ανατροπές που ετοίμασε.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας το συναισθηματικό φορτίο της επιστροφής της αγαπημένης πεντάδας από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε» και το προσωπικό αποτύπωμα που άφησε η σειρά στη ζωή του. Με αφορμή την επετειακή προβολή «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά», που θα μεταδοθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο MEGA, ο δημιουργός μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από τη συγγραφή των νέων σκηνών.

«Έγραψα την παρέα που δεν είχα», δήλωσε ο Καπουτζίδης, περιγράφοντας την επετειακή βραδιά ως «καλή τηλεόραση». Η συγκίνησή του ήταν εμφανής, ειδικά όταν περιέγραψε πώς η θέαση της «κυρίας Έφης» (Παπαθεοδώρου) του προκάλεσε δάκρυα χαράς. «Αυτό το οποίο έγραψα βγήκε μέσα από την καρδιά μου. Είναι η ζωή μου όλη, η ζωή που δεν έζησα. Η μοναχική μου εφηβεία που δεν ήθελα να έχω. Αυτή την παρέα που δεν είχα την έφτιαξα να είναι στη δουλειά», εξήγησε, τονίζοντας πως η σειρά δεν ήταν απλώς μια επαγγελματική δουλειά. Διευκρίνισε επίσης ότι δεν λειτουργεί ως «επαγγελματίας σεναριογράφος», καθώς γράφει μόνο όταν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι, σε αντίθεση με έναν επαγγελματία που δεν θα έμενε εκτός για οκτώ χρόνια.

Η επετειακή βραδιά δεν θα είναι μόνο μια αναδρομή στο παρελθόν, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι, ενώ αρχικά σκόπευε να γράψει δύο νέες σκηνές, τελικά δημιούργησε πέντε ολοκαίνουργια στιγμιότυπα, ανταποκρινόμενος στις επιθυμίες των τηλεθεατών. Το «χωριό της Ζουμπουλίας» ήταν το νούμερο ένα αίτημα του κοινού, ενώ νέο μυστήριο θα δει το φως της δημοσιότητας, με τους ήρωες να επιστρέφουν για να δείξουν πώς αντιμετώπισαν τα μεγάλα γεγονότα της τελευταίας 20ετίας. Επιπλέον, η παρέα θα χαρίσει έναν αέρα αυτοσχεδιασμού στις νέες σκηνές.

Σχετικά με την πολιτική, ο δημιουργός χαρακτήρισε το περιβάλλον «τοξικό» και δήλωσε κατηγορηματικά ότι προτιμά να προστατεύει τον εαυτό του και να εκφράζει τις θέσεις του μέσω των σειρών του, όπου έχει τον έλεγχο και την ευθύνη του λόγου του. Για το μέλλον του, ο Καπουτζίδης ανέφερε ότι η κόπωση των τελευταίων ετών τον οδηγεί στην ανάγκη για ένα διάλειμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η προσωπική μου ανάγκη θα ήταν να σηκωθώ να φύγω στις 29 Δεκεμβρίου και να σας δω το 2032». Ωστόσο, η δέσμευσή του προς τη Μαρία Κοζάκου για τους ελληνικούς τελικούς της Eurovision τον κρατά ενεργό προς το παρόν.

Το reunion της σειράς «Στο Παρά Πέντε» υπόσχεται να είναι το πιο λαμπερό πάρτι των φετινών γιορτών, με τη Μεγάλη Συνάντηση των Ντάλιας (Σμαράγδα Καρύδη), Ζουμπουλίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), Αγγέλας (Αγγελική Λάμπρη), Φώτη (Αργύρης Αγγέλου) και Σπύρου (Γιώργος Καπουτζίδης). Στην επετειακή βραδιά θα υπάρχουν backstage και αποκαλύψεις από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, ανέκδοτες ιστορίες από τα γυρίσματα, καθώς και μουσική με ζωντανή ορχήστρα και τα τραγούδια που σφράγισαν τη σειρά. Η εκπομπή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com