Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανδρέας Λοβέρδος: Η δημόσια δήλωση για την προσωπική οικογενειακή δοκιμασία

Ο πρώην υπουργός μιλά για τη σύλληψη του γιου του και τη δυσκολία της γονεϊκής καθοδήγησης.

Σε μια σπάνια δημόσια τοποθέτησή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε μια εξαιρετικά δύσκολη προσωπική οικογενειακή υπόθεση, που αφορούσε τη σύλληψη του γιου του μετά από αστυνομική καταδίωξη στη Νέα Ερυθραία. Ο πρώην υπουργός τόνισε την αδιάκοπη πρόκληση του γονεϊκού ρόλου, δηλώνοντας: «Το να είσαι γονιός είναι ένας διαρκής αγώνας. Όσοι θεωρούν ότι είναι εύκολα τα πράγματα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την επιθυμία του να μην επανέλθει στο θέμα, τονίζοντας την ανάγκη προστασίας της ιδιωτικότητας των παιδιών του. «Δεν θέλω να μιλάω για τα παιδιά μου, γιατί έχουν τη δική τους πορεία και εκνευρίζονται να ασχολείσαι δημοσίως μαζί τους, σαν να τα χρησιμοποιείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας την κατάσταση ως «μια πάρα πολύ δύσκολη ιστορία, που έχει μέλλον στη δυσκολία», ο πρώην υπουργός υπογράμμισε τη σημασία της ειλικρίνειας και της εσωτερικευμένης προσπάθειας. «Η μανία “είμαι έντιμος”, “κουμπάρος μου, τον διαγράφω”, δεν είναι καλή. Ο μόχθος σου να είναι καλά εσωτερικευμένος. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, το παιδί σου θα το υποστεί. Έχει την “ατυχία” να έχει αυτόν τον μπαμπά ή αυτή τη μαμά», εξήγησε.

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στη διαχρονική δυσκολία της γονεϊκής καθοδήγησης, τονίζοντας ότι η επιμονή είναι απαραίτητη, καθώς κάθε παιδί έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα. «Τα λες χίλιες φορές, από δω τα ακούνε κι από κει φεύγουν. Θέλει επιμονή», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com