Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ελένη Καρακάση μιλά για την ψυχική της ανθεκτικότητα και την διαχείριση της αδικίας

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Αθηναΐδα Νέγκα πώς η ψυχοθεραπεία την βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό της και να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» της Αθηναΐδας Νέγκα, όπου μίλησε με ειλικρίνεια για την πορεία της, τις εσωτερικές της συγκρούσεις και όσα συνέβαλαν στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού της.

«Εμένα πολύ εύκολα μου ήρθε. Το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό, το συζητούσαμε πολλές φορές και έλεγα «θα πάω όταν το νιώσω»», ανέφερε η ηθοποιός. «Και η πλάκα είναι ότι με αυτόν τον άνθρωπο που πάω τώρα, είχα ακούσει από φίλη μου ότι είναι φοβερός, είχα πάρει το τηλέφωνό του, το είχα δώσει σε διάφορους φίλους μου και τους είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Οπότε έλεγα ότι όταν θα ’ρθει η ώρα, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα πάω. Και έτσι έγινε. Όταν πήγα, η αμηχανία νομίζω μ’ έκανε να μιλάω ακόμα περισσότερο».

Πρόσθεσε δε, πως «κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου σε δύσκολες στιγμές και ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ κυρίως την αδικία. Ένιωθα πολύ αδικημένη. Από παιδί, όταν νιώθω αδικία, είτε σε μένα είτε σε άλλους ανθρώπους, μου βγαίνει αυτό το πράγμα, μου ξεσπάει. Εκεί δεν μου δίνει συμβουλές· με την κουβέντα, τη συζήτηση, το flashback και όλες αυτές τις φάσεις, νομίζω ότι μαθαίνεις να δουλεύεις με τον εαυτό σου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com