Ντένβερ Νάγκετς: Νίκη στην παράταση επί των Ρόκετς με μυθικό Γιόκιτς
Ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε triple-double, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ ο Αλπερέν Σενγκούν μιλά για τη σύγκριση και τα παράπονα προς τους διαιτητές.
Στο Κολοράντο, οι Ντένβερ Νάγκετς και οι Χιούστον Ρόκετς προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι υψηλής έντασης, με την ομάδα του Ντένβερ να επικρατεί στην παράταση χάρη σε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα εντυπωσιακό triple-double, έχοντας 39 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στην ουσία.
Στην αντίπερα όχθη, ο Αλπερέν Σενγκούν επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της λίγκας, δικαιώνοντας το παρατσούκλι “Baby Γιόκιτς”, καθώς πέτυχε 33 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Η μονομαχία των δύο σέντερ, που ολοκληρώθηκαν με triple-double, αποτέλεσε το highlight της βραδιάς.
Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα, ο Τούρκος σέντερ, αφού συνεχάρη τον Γιόκιτς, εξέφρασε παράπονα για τη μεταχείριση του Σέρβου από τους διαιτητές. “Είναι απίστευτος, σπουδαίος επιθετικός παίκτης, μπορεί να κάνει τα πάντα στην επίθεση. Μαζί του έχει και τον Τζαμάλ. Προσπάθησα να τον μαρκάρω, αλλά δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις, κερδίζει φάουλ κάθε φορά. Ήταν MVP, είμαι σίγουρος ότι στην ηλικία μου ούτε εκείνος έπαιρνε αυτά τα φάουλ. Κάποια στιγμή θα φτάσω κι εγώ εκεί”, δήλωσε ο Σενγκούν.
Σχετικά με το παρατσούκλι του, το οποίο επηρεάζεται από τον Γιόκιτς, ο Σενγκούν ανέφερε ότι ενώ αρχικά του άρεσε, πλέον επιθυμεί να χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία. “Ήταν ωραίο να το ακούς όταν ήρθες στη λίγκα. Είναι ο καλύτερος παίκτης της λίγκας και μετά έρχεσαι κι εσένα σε συγκρίνουν μαζί του, είναι ωραίο να το ακούς. Αλλά τώρα, προχωράω μπροστά. Ηγούμαι μιας από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Με τον καιρό θα αλλάξει, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις τον κόσμο να σου λέει ‘μη με λέτε έτσι’. Με λένε όπως θέλουν. Ας δούμε αν θα αλλάξει ή όχι με το παιχνίδι μου”, τόνισε.