Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο επιχειρηματίας μιλάει για τη ζωή στη Σκιάθο, την πατρότητα και το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρώην παίκτης του Survivor και πλέον επιχειρηματίας, βρέθηκε στο The 2Night Show και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του στη Σκιάθο, την πατρότητα που έχει αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή του, τις επιλογές που έκανε μετά την επιτυχία του στο Survivor, αλλά και για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ως παρουσιαστής στο «The MCP Warrior».

«Μένουμε στη Σκιάθο περισσότερο. Πηγαινοερχόμαστε όσο μπορούμε, γιατί δραστηριοποιούμαστε και οι δύο επαγγελματικά εκεί», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στην παραμονή του στο νησί μαζί με τη σύντροφό του, Δήμητρα. «Ετοιμάζουμε κάτι και για το καλοκαίρι μαζί, ένα χώρο εστίασης, γιατί μας αρέσει η Σκιάθος. Και μας αρέσει να είμαστε και με το παιδί. Δηλαδή και η Δήμητρα και εγώ έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα για να έχουμε χρόνο με το παιδί», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως δεν θεωρούσε δεδομένο ότι η σύντροφός του θα ακολουθούσε, αλλά χάρηκε που η Δήμητρα αγάπησε τη Σκιάθο.

Σχετικά με την κόρη του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε τη ριζική αλλαγή που έφερε στη ζωή του η έλευσή της. «Με το που ήρθε, την κατάλαβα να αλλάζει. Σκέφτεσαι διπλά, τριπλά. Έχεις αυτή τη νέα προσθήκη στη ζωή σου, να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο, αλλά και παράλληλα αυτή τη γλύκα. Είναι μια ιδιαίτερη χαρά. Σκοπός ζωής. Έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα για την μπέμπα μας και για τη Δήμητρα, γιατί και αυτή είναι βράχος δίπλα σε αυτό το πράγμα που λέγεται ανατροφή ενός παιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εμπειρία του στο Survivor, ο ίδιος ξεκαθάρισε τους λόγους που δεν θα επέστρεφε ως παίκτης. «Είναι ότι αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος και ευγνώμων για αυτό που έζησα, ο τρόπος που επιτεύχθηκε και το μετά ως προς το τι ευκαιρίες μου δόθηκαν… It’s enough», ανέφερε. «Και εμένα με γοήτευσε πολύ και η δημοφιλία και οι προτάσεις και μια καινούργια συνθήκη που δεν είχα φανταστεί, αλλά ευτυχώς αρνήθηκα κάποια πράγματα και έζησα και επέλεξα να ζήσω και περισσότερο στη Σκιάθο, γιατί για μένα έχει σημασία αυτό και δεν είναι κριτήριό μου πρώτα τα χρήματα.»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com