Άρης Μουγκοπέτρος: Νέο σοβαρό ατύχημα για τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου
Αμέσως μετά το ατύχημα με την κροτίδα, ο μουσικός ενεπλάκη σε τροχαίο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη σωτηρία του.
Ο γνωστός δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Άρης Μουγκοπέτρος, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός ακόμη δυσάρεστου περιστατικού, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025. Το συμβάν αυτό έρχεται λίγο καιρό μετά το σοβαρό ατύχημα με κροτίδα, κατά το οποίο ο μουσικός έχασε δύο δάχτυλα από το χέρι του.
Ο ίδιος ο Άρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε την εμπειρία του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας βίντεο με τις εμφανείς ζημιές στο αυτοκίνητό του. Αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, εξέφρασε την έντονη ανακούφιση και ευγνωμοσύνη του.
«Για ακόμη μια φορά είχα Άγιο… Σε ευχαριστώ Παναγιά μου που πάλι έβαλες το χέρι σου», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε και την ευχή να περάσει γρήγορα η «χειρότερη χρονιά της ζωής μου».
Το προηγούμενο σοβαρό περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή του μουσικού συνέβη κατά τη διάρκεια εμφάνισής του το περασμένο Πάσχα. Μια κροτίδα, που του δόθηκε από άτομο που θεωρούσε φίλο, εξερράγη στα χέρια του, οδηγώντας στην απώλεια δύο δακτύλων.