Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ελλάδα Ψηφίζει: Το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ και η αβεβαιότητα των ωρών προβολής

Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος σχολίασαν με χιούμορ τις αλλαγές στην ώρα έναρξης της εκπομπής.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό το απόγευμα του Σαββάτου με το “Η Ελλάδα Ψηφίζει” στον ΣΚΑΪ. Η αλλαγή στην ώρα προβολής, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τους δύο δημοσιογράφους.

“Σάββατο και 13 σήμερα!” ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας, τονίζοντας την αβεβαιότητα για τις ακριβείς ώρες προβολής, τόσο για το Σάββατο όσο και για την Κυριακή. “Μη νομίζετε, σήμερα και αύριο, 17:15 σήμερα και 17:05 αύριο”, σημείωσε.

Αναφορικά με τις επόμενες εβδομάδες, ο Κούτρας πρόσθεσε: “Το άλλο Σάββατο ξέρουμε τι ώρα θα βγούμε; Όχι. Κάπου γύρω στις 17:00. 17:00; 17:05; 17:10; 17:15; Εκεί περίπου. Και την άλλη Κυριακή, που θα κλείσουμε, θα γίνει πάρτι και χαμός, 17:05”.

Ο Γιάννης Ντσούνος, με το γνωστό του χιούμορ, σχολίασε: “Κοίταξε να δεις, θα μας αναζητήσουν”. Ο Χρήστος Κούτρας συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές: “Α ναι! Εμείς παίζουμε το παιχνίδι… ψάξτε να βρείτε πότε παίζει το Η Ελλάδα Ψηφίζει”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com