Στέλιος Ρόκκος: Οι δηλώσεις για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη διαχείριση της εικόνας
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την επιλογή του τι θα προβάλλεται στη δημόσια σφαίρα.
Με αφορμή τις πρόσφατες μουσικές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στο ραδιόφωνο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με τον συνάδελφό του, Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς και τον τρόπο που ο καθένας διαχειρίζεται την προβολή της δημόσιας εικόνας του.
Ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με τον Γιώργο έχουμε δουλέψει μαζί, και μάλιστα, την πρώτη του αφίσα την έχω κάνει εγώ. Θέτω βέτο, όχι μόνο για εκείνον, αλλά γενικά. Όπως λέγαμε και νωρίτερα για τον Μπέο, έτσι και εδώ, ο καθένας κανονίζει και αποφασίζει τι θα πει και πώς θα παρουσιαστεί προς τα έξω. Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι που δεν είναι εν γνώσει μας.”
Επεκτείνοντας την τοποθέτησή του, ο καλλιτέχνης πρόσθεσε: “Εγώ, για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να προβάλω την προσωπική μου ζωή με τη Λελέ, παρόλο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα εξέπληττε τον κόσμο. Δεν το επιθυμώ όμως. Μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα, να τα αφήσω να γίνουν γνωστά, αλλά γιατί να το κάνω;”.
Στη συνέχεια, ο Ρόκκος τόνισε: “Θεωρείς ότι μπορείς να τα προβάλεις χωρίς τη δική μου θέληση; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάζει, για αυτά που λέει, πότε και πώς τα λέει. Δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω. Τα λόγια μας και η εικόνα μας μας χαρακτηρίζουν, αυτό είναι το σημαντικό”.