Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο γάμος της Ρίας Ελληνίδου στο επίκεντρο συζήτησης – Σχόλια Λιάγκα και συνεργατών

Σπάνια χαρακτηρίζεται η ανοιχτή έκφραση επιθυμίας για γάμο από γυναίκες, σύμφωνα με την εκπομπή "Το Πρωινό".

Η συνέντευξη της Ρίας Ελληνίδου σε διαδικτυακό vidcast προκάλεσε σχολιασμό στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να εξετάζουν τη δήλωσή της για τον γάμο.

Η Δέσποινα Καμπούρη τόνισε ότι πλέον σπανίζει η περίπτωση όπου μια γυναίκα εκφράζει δημόσια την επιθυμία της να παντρευτεί. Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ελληνίδου, ανέφερε: «Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι αν είναι μαζί με τον Αλεξάνδρου και αν παντρευτούν κάποια στιγμή, θα του στοιχίσει φτηνά, γιατί δεν θέλει μεγαλεία το κορίτσι σου, Δημήτρη μου».

Ωστόσο, ο Πάνος Κατσαρίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, δηλώνοντας: «Με ενοχλεί αυτό, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι του κατεβάζει η κούτρα του. Ο γάμος, εγώ ξέρω, είναι με νυφικό και τα λοιπά στην εκκλησία. Καθόμαστε τόση ώρα και ακούμε αυτές τις αηδίες».

Η Δέσποινα Καμπούρη επανήλθε, επισημαίνοντας: «Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ελάχιστες οι γυναίκες που λένε δημόσια ότι τους αρέσει πάρα πολύ η συνθήκη του γάμου, να βάλουν νυφικό. Πόσες γυναίκες το έχουν πει δημόσια; Μόνο η Κατερίνα Καινούργιου». Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε, απαντώντας: «Τι λες, ρε παιδί μου; Σε όλες τις γυναίκες αρέσει, μη λέμε βλακείες τώρα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com