Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha “Μπαμπά, σ’ αγαπώ”

Μια οικογενειακή κομεντί με πρωταγωνιστές τους Αναστάση Ροϊλό, Μιχάλη Βαλάσογλου και Βασίλη Μηλιώνη, που υπόσχεται γέλιο και συγκίνηση.

Με εντατικούς ρυθμούς και ζωντανή δημιουργική ενέργεια, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα οικογενειακή κομεντί του Alpha, με τίτλο «Μπαμπά, σ’ αγαπώ». Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου και Βασίλης Μηλιώνης, οι οποίοι για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εγχείρημα που αναδεικνύει τις οικογενειακές σχέσεις, την καθημερινότητα ενός πατέρα, αλλά και το χιούμορ τριών εντελώς διαφορετικών αντρών.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νίκου Κρητικού και με το σενάριο του Γιώργου Φειδά, οι πρώτες εικόνες από το πλατό αποκαλύπτουν ένα κλίμα άψογης συνεργασίας. Οι ηθοποιοί ενσωματώνονται άμεσα στους ρόλους τους, ενώ το συνεργείο προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε ξεκαρδιστικές αυτοσχεδιαστικές στιγμές και απρόοπτες παιδικές «εξεγέρσεις».

Το σενάριο, πλούσιο σε ατάκες που αναμένεται να συζητηθούν, καταφέρνει να ισορροπήσει αριστοτεχνικά μεταξύ χιούμορ και συγκίνησης, φωτίζοντας τη γλυκιά, χαοτική και συχνά απρόβλεπτη πλευρά της πατρότητας. Οι χαρακτήρες δεν παρουσιάζονται ως «τέλειοι» μπαμπάδες, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικά αληθινούς και προσιτούς.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται σε γνωστές γειτονιές της Αθήνας, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει ένα νηπιαγωγείο, που έχει ήδη αναδειχθεί στο αγαπημένο σημείο συνάντησης για όλο το καστ και το τεχνικό επιτελείο.

Η σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» αναμένεται σύντομα στον Alpha, με την υπόσχεση να μας χαρίσει άφθονο γέλιο, να μας συγκινήσει και, κυρίως, να μας δώσει μια νέα οπτική για την καθημερινότητα των μπαμπάδων, διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει στο παρελθόν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com