Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Αποκαλύψεις και ανατροπές στον 22ο κύκλο
Αρραβώνας, αποχαιρετιστήρια τραπέζια και έντονες αντιδράσεις χαρακτηρίζουν το 22ο επεισόδιο της σειράς.
Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, το 22ο επεισόδιο της σειράς “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” έφερε στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις και συγκρούσεις. Η Μελισσάνθη βρέθηκε στον αρραβώνα της Μαγδαληνής, όπου έκανε την εμφάνισή της τόσο η μητέρα της όσο και η Ασπασία.
Παράλληλα, η Ιουλία και ο Φωκάς διοργάνωσαν ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι προς τιμήν του Σίμου και της Ευγενίας. Το δείπνο, όμως, εξελίχθηκε με απρόσμενες αποκαλύψεις που ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες. Η Ασπασία, αν και παρευρέθηκε στον Πειραιά για τον αρραβώνα της Μαγδαληνής, δυσκολεύτηκε να αντικρίσει τη μητέρα της. Κατά την επιστροφή της στην Καλαμάτα, δέχτηκε μια πρόταση από τον Μίμη.
Στο μεταξύ, η Πολυξένη εξέφραζε ανυπομονησία και γκρίνια για τον περιορισμένο ρόλο που της ανατέθηκε στην ταινία, ενώ η διαδικασία της οντισιόν την έκανε να δυσφορεί, προκαλώντας εντάσεις στη Μάρθα και το Στάθη.
Η Θεοδώρα έφτασε στον Πειραιά, όπου η Μαγδαληνή και ο Οδυσσέας αρραβωνιάστηκαν υπό την παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους.