Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακού – Φενέρ λόγω κακοκαιρίας
Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες στο ΣΕΦ, οδηγώντας στην απόφαση αναβολής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού.
Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρ, που ήταν προγραμματισμένος για την 14η αγωνιστική της Euroleague, αναβλήθηκε. Η αρχική ώρα έναρξης ήταν στις 21:15, ωστόσο, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης, αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού.
Τα εξωτερικά τμήματα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) υπερχείλισαν νωρίς, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επιχειρεί για την άντληση των υδάτων. Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε, ενημερώθηκε για την απόφαση και δεν αναχώρησε από το ξενοδοχείο της προς το γήπεδο στο Νέο Φάληρο.
Όσον αφορά την επαναπρογραμματισμό του αγώνα, εξετάζεται η πιθανότητα διεξαγωγής του την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, στις 21:15, με την τελική απόφαση να ανήκει στην Euroleague.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρεται: “Κατόπιν σχετικής απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, η σημερινή (04/12, 21:15) αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αναβλήθηκε.”