Ενημέρωση με ένα κλικ

Νένα Μεντή: Ο πρόωρος θάνατος του πρώτου συζύγου, η αυτοκτονία και η μάχη για να γίνει μητέρα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη σπουδαία ηθοποιό για προσωπικές τραγωδίες, δύσκολες συνεργασίες και την απώλεια τριών κυήσεων λόγω τοξοπλάσμωσης.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Μεντή, σε μία σπάνια και συγκινητική εξομολόγηση στην διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids, άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε πτυχές της ζωής της που κόβουν την ανάσα. Η Νένα Μεντή αναφέρθηκε στον άδικο και πρόωρο θάνατο του πρώτου της συζύγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Αυτό το συνταρακτικό γεγονός την οδήγησε στο να βρεθεί αντιμέτωπη με σκοτεινές σκέψεις, φτάνοντας στο σημείο να σκεφτεί την αυτοκτονία.

Μια άλλη πτυχή που αποκάλυψε ήταν οι δυσκολίες των θεατρικών περιοδειών στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του ’70, περιγράφοντας χαρακτηριστικά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν. Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός σχολίασε τη συνεργασία της με την συνάδελφό της, Άννα Παναγιωτοπούλου, τονίζοντας πως ο χαρακτήρας της συναδέλφου της ήταν “δύσκολος”.

Ωστόσο, μία από τις πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις αφορούσε την προσωπική της μάχη για να αποκτήσει παιδί. Η Νένα Μεντή αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε τρεις εγκυμοσύνες, οι οποίες δυστυχώς κατέληξαν σε αποβολές. Η αιτία για αυτές τις τραγικές απώλειες αποδείχθηκε η τοξοπλάσμωση. “Έμεινα έγκυος. Ήμουν πια 37 χρονών που τότε ήταν κρίσιμη ηλικία, πήγαινε προς το απαγορευτικό. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα που είναι από τις γάτες,” ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξήγησε ότι η μόλυνση δεν προήλθε από την επαφή με γάτες, καθώς δεν είχε, αλλά από την κατανάλωση κρέατος σε ταβέρνα, το οποίο, όπως της είπαν οι γιατροί, πιθανόν είχε έρθει σε επαφή με γάτα. Η επιθυμία της για μητρότητα ήταν τόσο ισχυρή που, όπως περιέγραψε, στο τέταρτο παιδί, μετά από καλλιέργεια, κατάφερε να απομακρύνει το τοξόπλασμα από τον οργανισμό της, επιτρέποντας την επιτυχή γέννηση της κόρης της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com