Η Σοφία Μουτίδου σχολιάζει τον Αχιλλέα Μπέο και τα “γαλλικά” του
Η ηθοποιός στηρίζει την κριτική της Δάφνης Καραβοκύρη για τον Δήμαρχο Βόλου, ενώ η συζήτηση με τον Σωτήρη Πολύζο προκαλεί έντονη διαφωνία.
Σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος φέρεται να προέβη σε ακατάλληλες εκφράσεις, οι οποίες σχολιάστηκαν εκτενώς στην εκπομπή “Real View” του OPEN, το βράδυ της Τετάρτης. Η Σοφία Μουτίδου, μαζί με την υπόλοιπη παρέα της εκπομπής, έκανε λόγο για τα “γαλλικά” του δημάρχου, ενώ η Δάφνη Καραβοκύρη χαρακτήρισε τον Αχιλλέα Μπέο ως “ξεκάθαρη καρικατούρα”, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά “it is what it is”.
Η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Δήμαρχο Βόλου ως “φασιστική καρικατούρα”, ενώ η Δάφνη Καραβοκύρη συνέχισε την κριτική της, περιγράφοντας τη στάση του ως “μια υβριστική, προσβλητική, σεξιστική, 2025 καρικατούρα”.
Ωστόσο, η συζήτηση πήρε άλλη τροπή όταν η Δάφνη Καραβοκύρη έκανε ένα σχόλιο για τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Η Σοφία Μουτίδου διαφώνησε έντονα, αρνούμενη να επικροτήσει τον επαγγελματισμό του Πολύζου, όπως υποστήριξε η Καραβοκύρη. “Τι εννοείς; Τι θα έκανε; Τι θα μπορούσε να είχε κάνει; Εκείνη τη στιγμή στάθηκε στο ύψος του”, ανέφερε η Καραβοκύρη, με τη Μουτίδου να ανταπαντά: “Τι εννοείται, ρε παιδιά; Το ‘ύψος σου’ είναι να τρως τη βρισιά;”.
Σύμφωνα με την Σοφία Μουτίδου, η αντίδραση του Σωτήρη Πολύζου θα μπορούσε να είναι διαφορετική. “Μπορείς να πεις ‘πάρτε το πίσω, με προσβάλατε πάρα πολύ άσχημα’. Του είπε όμως επί λέξη ότι πάντα βρίσκει να κάνει μια μαλ…α, το διανοείσαι; Το ακούς;”, εξήγησε η ηθοποιός, τονίζοντας την ένταση της στιγμής και την προσβολή που, κατά την άποψή της, δέχτηκε ο δημοσιογράφος.