Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Athens Kallithea πήρε την πρώτη της νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας

Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 2-1 της Καβάλας στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας με θετικό αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε της Καβάλας με σκορ 2-1. Ο αγώνας, που διεξήχθη στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την 4η αγωνιστική της League Phase, έδωσε στην αθηναϊκή ομάδα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, μετά από τρεις προηγούμενες ήττες.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 21ο λεπτό με γκολ του Σωτηράκου. Η Καβάλα, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά στο 47ο λεπτό μέσω του Σταμούλη. Η απάντηση της Athens Kallithea ήρθε γρήγορα, με τον Σαρδέλη να σκοράρει στο 51ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη, η Athens Kallithea κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς, ενώ η Καβάλα παραμένει με έναν βαθμό και έχει ακόμη έναν αγώνα σε εκκρεμότητα με τον Παναθηναϊκό.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων ήταν:
ATHENS KALLITHEA (Προπονητής: Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καλιάρος, Ινσούα, Σωτηράκος, Γκέζος, Παυλάκης, Σαταριάνο, Κριμιτζάς, Ντεντάκης, Σαρδέλης, Γκολφίνος, Καντίγιο.
ΚΑΒΑΛΑ (Προπονητής: Γιάννης Τάτσης): Ιωαννίδης, Διονέλλης, Ξυγκόρος, Κατσουλίδης, Δημοσθένους, Κολλάρας, Μπρέγκου, Σταμούλης, Σγουρός, Χρούστινετς, Κουντουριώτης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com