Ενημέρωση με ένα κλικ

Η ώρα έναρξης του “Πρωινού” στο επίκεντρο: Τι επιθυμεί ο Γιώργος Λιάγκας;

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για πιθανή μετακίνηση της έναρξης της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να εκφράζει τις προτιμήσεις του.

Το θέμα της ώρας έναρξης της δημοφιλής εκπομπής “Το Πρωινό” επαναφέρεται στο προσκήνιο, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει την επιθυμία του για αλλαγή. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, η εκπομπή ξεκίνησε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο παρουσιαστής, χαμογελαστός, σχολίασε: «Καλή σας ημέρα! Τι ώρα είναι; 09:08… Σιγά σιγά θα πάμε στη σωστή μας ώρα, που είναι στις 10:00. Νομίζω αυτή είναι η σωστή ώρα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή της εκπομπής στην “παραδοσιακή” της ώρα, δηλαδή στις 09:50, έχει τεθεί ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων στον ΑΝΤ1. Η επιθυμία αυτή φαίνεται να πηγάζει από τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πιστεύει ότι η προηγούμενη ώρα έναρξης προσδίδει καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, μια τέτοια χρονική μετακίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές στον ήδη πιεσμένο πρόγραμμα του σταθμού, αποτελώντας το κύριο εμπόδιο για την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com