Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών και τις διατροφικές διαταραχές

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Open μιλά για τις δύσκολες στιγμές, την ψυχική αντοχή και την αντιμετώπιση της βουλιμίας.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια επικοινωνίας του Open, παραχώρησε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση στο podcast “Restart”, μιλώντας στη Λιλή Πυράκη για την πορεία της, τις προσωπικές της απώλειες και τις μάχες που δίνει. Αναφερόμενη στην απώλεια των γονιών της, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξήγησε πώς φαινομενικά διαχειρίστηκε άψογα τις δύσκολες αυτές στιγμές, νιώθοντας μάλιστα ιδιαίτερα δυνατή. “Τούρμπο”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, την περίοδο που έχασε τη μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η ίδια δήλωσε ότι αυτή η εξωστρέφεια και η εμφάνιση δύναμης ίσως της έδωσαν ώθηση, χωρίς να δώσει την ευκαιρία στον εαυτό της να επεξεργαστεί την απώλεια.

Η απώλεια του πατέρα της ήρθε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, συνδυαζόμενη με ένα αρνητικό περιστατικό στην πρωινή εκπομπή, την πρώτη καραντίνα του κορονοϊού και γενικότερα μια βαριά ατμόσφαιρα. Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει ποιο από τα δύο γεγονότα την επηρέασε περισσότερο, καθώς η πλήρης συνειδητοποίηση και οι επιπτώσεις ήρθαν πολύ αργότερα, όταν η καθημερινότητα άρχισε να επιστρέφει σε μια θεωρητική κανονικότητα. “Τότε είπα, ‘κοίτα να δεις, τίποτα δεν έχεις αντιμετωπίσει τόσα χρόνια’”, δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά τις κρίσεις βουλιμίας, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξέφρασε την άποψη ότι τέτοιου είδους ζητήματα δεν “περνούν” ποτέ πραγματικά, αλλά παραμένουν να υποβόσκουν, με το περιβάλλον να μπορεί εύκολα να πυροδοτήσει την επανεμφάνισή τους. Ωστόσο, για έναν απροσδιόριστο λόγο, η ίδια δηλώνει ότι είναι χωρίς σημαντικό βουλιμικό επεισόδιο εδώ και 690 και πλέον ημέρες, με την ακριβή αρίθμηση να προέρχεται από σημειώσεις της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com