Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωγραφικό λάθος στο νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα

Εντοπίστηκε ανακρίβεια στη σελίδα 212 του βιβλίου "Ιθάκη", που αφορά την πρωτεύουσα της Λετονίας.

Στο νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, με τίτλο “Ιθάκη”, εντοπίστηκε ένα γεωγραφικό λάθος στη σελίδα 212, όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, το πρωί της Τρίτης 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, η Ρίγα, η πρωτεύουσα της Λετονίας, αναφέρεται στο βιβλίο ότι βρίσκεται στην Εσθονία. “Αυτό το βιβλίο το έχει γράψει σίγουρα ο Τσίπρας. […] Σελίδα 212. ‘Στη Ρίγα της Εσθονίας’. Από όσο γνωρίζουμε, η Ρίγα είναι στη Λετονία. Στην Εσθονία είναι το Ταλίν. Κάθισα και το έψαξα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούτρας. “Είναι πταίσμα σε σχέση με το Λέσβος, Μυτιλήνη, αλλά είμαστε σίγουροι”, πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Το νέο βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού, “Ιθάκη”, εκτείνεται σε 762 σελίδες και περιλαμβάνει αποκαλύψεις για την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα εμπεριέχει και αυτοκριτική. Ο αναγνώστης μπορεί να διακρίνει την έντονη συναισθηματική φόρτιση του συγγραφέα, καθώς παρουσιάζει τη δική του αλήθεια και οπτική για τα γεγονότα από την πορεία του στην εξουσία έως και την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com