Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζίνι: Δυναμική επιστροφή και γκολ νίκης μετά από δίμηνη απουσία

Ο Ανγκολέζος επιθετικός της ΑΕΚ έδωσε τη λύση απέναντι στον Άρη και εντάχθηκε ξανά στην ευρωπαϊκή λίστα για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Ο Ζίνι, μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, έκανε μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον του Άρη. Ο 23χρονος Ανγκολέζος φορ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και σκόραρε το νικητήριο γκολ της Ένωσης στο 77ο λεπτό με κεφαλιά, μετά από έξοχη ασίστ του Μάνταλου.

Η επιστροφή του Ζίνι γεμίζει ικανοποίηση τον προπονητή Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος θα μπορεί να τον υπολογίζει και για τον επερχόμενο αγώνα της Πέμπτης εναντίον της Φιορεντίνα στην Ιταλία. Όπως αναμενόταν, ο επιθετικός επανεντάχθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της UEFA. Τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα πήρε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει προσωρινά τον Ζίνι λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του.

Αύριο, Τρίτη, ο Νίκολιτς και οι παίκτες του θα εστιάσουν αποκλειστικά στην αναμέτρηση στο στάδιο Artemio Franchi. Ο Σέρβος τεχνικός θα αντιμετωπίσει τις δεδομένες απουσίες των Ελίασον, Κουτέσα και Πιερό, πέραν των ποδοσφαιριστών που δεν περιλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός λίστας, εκτός του Λιούμπισιτς, βρίσκονται επίσης οι Ζοάο Μάριο, Γιόνσον, Οντουμπάτζο και Καλοσκάμης.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα περιλαμβάνει τους: Στρακόσα, Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Βίντα, Πένραϊς, Ρέλβας, Χρυσόπουλος, Γκρούγιτς, Ζίνι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μαρίν, Μάνταλος, Περέιρα, Κουτέσα, Γιόβιτς, Κοϊτά, Πιερό, Ελίασον, Μπαλαμώτης, Κοσίδης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com