Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Φάρμα: Στιγμές αποχώρησης, ανατροπές και γλυκόπικρες συναντήσεις

Οι «πρώην Γαλάζιοι» ετοιμάζονται να φύγουν, νέοι ένοικοι φτάνουν, ενώ οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με δοκιμασίες και την ευκαιρία για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, η ατμόσφαιρα στη «Φάρμα» είναι ηλεκτρισμένη καθώς οι πρώην παίκτες της ομάδας των «Γαλάζιων» απολαμβάνουν τις τελευταίες τους στιγμές στο ράντσο, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα τη μεταφορά των αντικειμένων τους στο σπίτι. Ο Λευτέρης Δασκαλάκης αναλαμβάνει να μοιράσει τις τελευταίες προμήθειες στους πρώην «Πράσινους», μια διανομή που δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους συμμετέχοντες.

Με την επιστροφή των δέκα ενοίκων, το σπίτι αλλάζει δυναμική. Η συνύπαρξη αναμένεται να δοκιμάσει τα όρια, με κάποιους παίκτες να χαίρονται τη νέα κατάσταση και άλλους να προετοιμάζονται για δυσκολίες.

Παράλληλα, όπως είχε δεσμευτεί ο Λεωνίδας, οι διαγωνιζόμενοι έχουν την πολυπόθητη ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους. Η προσμονή είναι μεγάλη, η συγκίνηση ακόμα μεγαλύτερη, όμως για κάποιους η επαφή αυτή μετά από μακρά απουσία επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία τους.

Η διάθεση των παικτών αναμένεται να αλλάξει σύντομα, καθώς έξω από το σπίτι της «Φάρμας» στήνεται μια καντίνα, προσφέροντας στους διαγωνιζόμενους την απόλαυση ενός λαχταριστού «βρώμικου» εδέσματος, που ετοιμάζεται μπροστά τους.

Στη συνέχεια, οι «farmers» θα συμμετάσχουν σε μια Δοκιμασία Ατομικής Ασυλίας, από την οποία θα αναδειχθεί ο πρώτος μονομάχος. Ο νικητής θα εξασφαλίσει την ασφάλειά του και θα ορίσει τον δεύτερο μονομάχο. Ποιοι θα βρεθούν στον Αχυρώνα αντιμέτωποι σε μια Μονομαχία Αποχώρησης και για ποιον το ταξίδι στη «Φάρμα» θα τερματίσει οριστικά;

Η «Φάρμα» προβάλλεται απόψε στις 21:00 στο Star.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com